Свет
14. August 2018 - 12:40

Минувачите шокирани: Секс оргија среде бел ден во градски парк

Минатиот викенд во паркот во Кардиф очевидци направиле неколку фотографии од една необична сцена среде бел ден. Шокирани минувачи снимиле група од неколку лица среде секс оргија во градскиот парк.

Случајот бил пријавен на полицијата.

Фотографиите покажуваат група од четворица мажи и една жена. Некои од машките не се голи, за разлика од жената на која нема ништо. Очевидец тврди дека во групата имало две кои освен со мажите имале секс и меѓу себе.

Повеќе фотографии погледнете на линкот...