Македонија
3. February 2016 - 18:52

Министерство за транспорт: Почната постапката за запирање на продажбата на Офицерски дом Битола

Министерството за транспорт и врски вечерва соопшти дека согласно законските прописи вчера е започната постапка за поништување на продажбата на објектот поранешен Офицерски дом во Битола.

- Министерството за  транспорт и врски вчера во печатените дневни весници објави исправка на огласот со кој се запира постапката за продажба на Офицерскиот дом во Битола, се вели во соопштението.