Македонија
24. July 2019 - 8:30

Министерот Филипче ќе ја посети Општата болница во Прилеп

Министерот за здравство Венко Филипче денеска ќе ја посети Општата болница во Прилеп.

Филипче ќе присуствува и на примопредавање на донација – амбулантно возило за транспорт на пациенти за болницата од турската Aгенција за соработка и развој – ТИКА.