Македонија
10. May 2019 - 13:17

Милошоски: Има сигнали на власта за смена на Катица Јанева

Власта даде сигнали дека не е задолжително Катица Јанева да остане на позицијата специјален обвинител што е позитивен сигнал во преговорите, изјави денеска пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ Антонио Милошоски по денешните преговори со власта за законот за обвинителство.

 

Катерина Нешкова