Македонија
2. July 2020 - 13:59

Милошоски: И вториот тест за коронавирус негативен

Антонио Милошоски на Фејсбук објави дека и вториот направен тест за коронавирус е негативен.

-И вториот лабораториски наод од земен брис испадна со негативни резултати. Се надевам дека овие неколку денови ќе следи успешно закрепнување и дека наскоро ќе се видиме во добро здравје и расположение. И ова ќе помине, а потоа на ред е обновата! Секое добро, напиша Милошоски на Фејсбук.