Џет-Сет
3. May 2016 - 19:05

Милица Тодоровиќ се струполи на бина среде настап

Атрактивната српска пејачка Милица Тодоровиќ имала мала незгода на еден настап.

Еден од обожавателите успеал да ја сними Милица во моментот кога се лизнала и завршила на подот.

-Паднав, рекла таа додека се обидувала да се соземе.