Македонија
19. January 2021 - 18:39

Мицкоски: Власта не се консултира со опозицијата за пакетот мерки

Подготвувале петти пакет мерки, помош за стопанството. Ниту една реченица консултација со пратеници од опозицијата, стопанството чека средба. Нема реализација на капитални инвестиции, нема нови болници, нема компјутер за секој ученик, нема помош за земјоделците, но затоа има картички и ваучери.

Избори се ближат, па треба да поткупуваат и крадат. Толку знаат и можат. Да не биде после лелекање по амбасади дека опозицијата блокира.

Линк од ФБ материјал од Христијан Мицкоски

Подготвувале петти пакет мерки, помош за стопанството. Ниту една реченица консултација со пратеници од опозицијата,...

Posted by Hristijan Mickoski on Tuesday, January 19, 2021

Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ