Македонија
30. July 2021 - 9:50

Мицкоски вчера доживеал сообраќајна незгода во Прилеп

Во Прилеп на пат за настанот каде се промовираа политики на ВМРО-ДПМНЕ, вчера лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски доживеа сообраќајна незгода, откако непознато возило удрило странично во возилото во кое се превезувал Мицкоски. Причинета е помала материјална штета, и нема повредени во сообраќајката, освен помал потрес причинет од ударот на двете возила. 

Од ВМРО-ДПМНЕ брифираа дека претседателот Мицкоски се чуствува добро и веднаш после незгодата се обрати на настанот пред прилепчани.