Македонија
19. October 2018 - 23:15

Мицкоски на полноќ со обраќање до македонската јавност

На полноќ, во просториите на Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ, ќе се одржи пресконференција за медиуми.

На граѓаните ќе им се обрати Христијан Мицкоски, претседател на ВМРО-ДПМНЕ.