Македонија
24. February 2021 - 15:29

Мицкоски на Фејсбук: Правда ќе има кога двајцата ќе бидат во затвор

„Народот добро знае што се случува. Конечна правда, ве гледам во очи и ви кажувам, ќе има кога двајцата ќе бидат таму каде што заслужуваат, во затвор“, напиша на Фејсбук лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски.