Македонија
7. January 2020 - 11:46

Мицкоски: Изминатава година беше година на порази, а оваа ќе биде година на победи

Човек кога е среќен е најзадоволен, вели опозицискиот лидер Мицкоски, посакувајќи среќа, здравје, бериќет за сите граѓани. Според него, изминатата година била година на порази, а оваа ќе биде година на победи.

Во семејството на Мицкоски паричката се паднала кај неговата сопруга.