Бизнис
27. February 2020 - 11:11

Мицкоски и германските стопанственици ќе дебатираат за очекувањата и предизвиците за бизнисот

Делегацијата на германското стопанство во државава денеска организира денеска панел дискусија на тема „Шанси, очекувања и предизвици за стопанството 2020“.

Меѓу учесниците на дебатата се Патрик Мартанс, шеф на Делегацијата на германското стопанство и лидерот на опозициската ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски.