Македонија
13. јуни 2018 - 8:24

Меморандум за соработка меѓу македонската Влада и Обединетото Кралство

Владата на Република Македонија и Обединетото Кралство на Велика Британија и Северна Ирска денеска ќе потпишат меморандум за соработка. 

Меморандумот ќе биде потпишан во Владата на Република Македонија од страна на министерот за комуникации, отчетност и транспареност Роберт Поповски и амбасадорот на Велика Британија, Чарлс Гарет.