Џет-Сет
1. November 2019 - 14:58

Мелани Грифит во новата „Кит андергарментс“ долна облека им пркоси на годините

Мелани Грифит, која е на самиот почеток од својата седма деценија од животот, објави самослик, по којшто многумина следачи прокоментираа дека изгледа барем 20, 30 години помлада.

Глумицата на сликата, објавена на Инстаграм, е опкружена со својата колекција чевли, а е облечена само во новата облека на дизајнерите Симоун Харуш и Џејми Мизрахи.

Под објавата, таа испраќа пофалби и благодарности за новата колекција на нивниот бренд „Кит андергарментс“.