Бизнис
11. May 2016 - 19:40

Меѓународни стандарди за поголем квалитет

 Компаниите кои сакаат да бидат конкурентни и препознатливи  по квалитетот, треба да воведат меѓународни стандарди, велат од Сојузот на стопанските комори.