Живот
20. October 2017 - 12:18

Медицинската сестра седела покрај бабата која умира: Не знаела дека цело време ја снимаат - погледнете што прави

Исабела е медицинска сестра и снимена е како помага на жена која умира. 
 
Исабела слушнала дека оваа пациентка, баба Хелен умира и дошла на работа иако имала слободен ден. Синот на жената која умира гои снимил овој трогателен момент. 
 
Погледнете и обидете се да ги задржите солзите на очите...