Живот
6. December 2015 - 18:27

Медицинска сестра спасила многу животи на прерано родени бебиња - Дојде време повторно да ги сретне!

Рене е медицинска сестра која работи на интезивна нега за бебиња кои се во многу критична состојба. Специјализирана е за болни прерано родени бебиња.
 
Во текот на сите години спасила илјада новороденчиња. Многу семејства одлучиле да се состанат и да приредат посебно изненадување.
 
Прво и покажале видео, а потоа сите излегле и и се заблагодариле за направила за нив...
 
Погледнете како изгледа тој момент: