Балкан
5. August 2016 - 13:36

Маж почина на плажа - семејството во паника

Во Зукве, село во местото Нин во близина на Задар, вчера околу 18 часот на плажа од страна  на еден метар од морето загина, 83-годишниот Ибро Мујагиќ од Бихаќ. Шокираните ќерќи веднаш повикале брза помош, ноза жал, медицинските лица не успеале да го повратат Мујагиќ.