Македонија
14. April 2018 - 13:45

Маж испил инсектицид - веднаш однесен на Ургентен

Вчера во полициска станица пријавено е дека во точно неутврдено време во Делчево во сопствената куќа, 85-годишниот Ѓ.Ј., испил одредена количина инсектицид. 

Со возило на Итна медицинска помош Ѓ.Ј. е пренесен во Јавна здравствена установа Делчево, од каде е препратен на Клиниката за токсикологија во Скопје.