Живот
24. November 2016 - 12:12

Маж и ја нарекувал слончица и ја изневерувал - Погледнете ја нејзината одмазда!

Лизет (25) била лудо заљубена во своето момче Хосе кога се венчале. Потоа на свет дошла нивната ќеркичка и Лизет, и нормлано се здебелила за време на бременоста. 

Кога се породила, продолжила да качува килограмите. Кога работите искочиле од контрола, Хосе почнал да ја малтретира. Постојано ја нарекувал „дебела“ и на секој начин и ја потиснувал самодовербата. 

- се обидував да иницирам на секс понекогаш, а тој само ќе се свртеше на другата страна и ќе заспиеше. Сфатив дека му се гадам и додека тој мирно спиеше јас ноќите ги мнував во солзи, вели Лизет.

Таа поради тага конфејцискиот број го зголемила на 54, а се завршило кога дознала дека нејзиниот маж ја изневерува. 

Со години трпела понижувања, но тоа само ја пролила чашата, но решила нешто да превземе. 

- Често го фаќав како ме гледа со гадење. Додека вечерваме секој пат мрмореше „дебела“. Еден ден во лице ми рече дека сум слончица. Очајнички сакав да ослабам и повторно да бидам тоа што сум била, згодна девојка во која се заљуби, но никако немав доволно сили за да почнам со диета, вели таа. 

- Кога еден ден дојдов до неговиот телефон и му ги прегледав пораките, најдов на стотина работи во неговите пораки. Се згрозив, но токму тоа ми помогна да се трансфромирам. Поготово кога одма ми призна се и ми рече дека не се кае бодејќи јас сум „ грда и секогаш ќе останам грда“. Решив никогаш повеќе да не му дозволам да ме повреди, рекла жената. 

Веднаш побарала развод и ги превземала работите во свои раце. 

Таа по некое време успеала да ослабе, погледнете во продолжение како сега изледа...