Џет-Сет
21. September 2017 - 15:30

Мартин 99 објави фотографија која ќе ве стопи

Пораншниот водител Мартин Трпчевски или познат како Мартин 99 денес е горд татко на две прекрасни деца. Дека е премногу среќен во семејниот животот сведочат и фотографиите кои секојдневно ги објавува на социјалните мрежи. 

Оваа фотографија ќе ви ги стопли срцата...