Живот
20. November 2016 - 19:01

Мартија блескаше на сцената на детската Евровизија!

Младата и надежна пејачка Мартија Станојковиќ вечерва ја претстави нашата земја во најдобро светло на детската Евровизија.

Таа настапи со песната „Love Will Lead Our Way“ или „Љубовта нè води“.

На големата сцена Мартија изгледаше грациозно и впечатливо во креација на македонската дизајнерка Ива Спасовска.