Македонија
28. February 2017 - 18:04

Маршот за зачувување на Македонија тргна кон Собранието - се приклучуваат луѓе од сите страни

Маршот на Граѓанската иницијатива ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА на кој и денеска се одзваа огромен број граѓани тргна од Владата кон Собранието на Република Македонија.

три

два

1

nova-2

mars-nova-1