Балкан
8. April 2018 - 12:23

Марко Ѓуриќ по бруталното апсење упати велигденска порака од Косово

Само неколку дена по бруталното апсење и инцидентот, Марко Ѓуриќ го честиташе Велигден од Косово.

- ,,Ние Србите на Косово и Метохија, сме малуброен, но храбар народ. Ќе опстанеме овде на Косово и Метохија, а Србија знае како да го постигне тоа. Овде живееме над 1.000 години и тука ќе останеме„, рече тој.