Џет-Сет
27. July 2017 - 11:38

Марјана Станојковска ја надмина Ким Кардашиан!

Марјана Станојковска ја надмина Ким Кардашиан!
 
Овојпат ја надмина и популарната старлета Ким Кардашиан и е сериозна конкуренција за нејзиниот задник.
 
Кога во бели пантолони го напрчи задникот предизвика лавина од воодушевувања кај нејзините обожаватели… Впрочем, како и претходно! Затоа секогаш кога водителката ќе ви го заврти грбот, наместо да се лутите, радувајте се…  Зашто Марјана – има што да покаже!