Живот
21. February 2016 - 13:59

Маринец донираше дел од црниот дроб на медицинска сестра на умирање - По 9 месеци се случило чудо

Дека судбината е чудна работа докажува и оваа интересна приказна која ќе ви ги насолзи очите. Еден маринец се пријавил да донира дел од својот црн дроб за медицинска сестра на умирање која не ја ни познава.

По 9 месеци се случил таков среќен крај кој ќе ви ги насолзи очите.

Погледнете ја оваа неверојатна приказна: