Џет-Сет
11. May 2016 - 20:36

Марија Шерифовиќ со солзи во очите: Ние откриваме зошто пејачката плаче!

Најпрво „Паметна и луда“, потоа „Сама и нервозна“, а набрзо поп ѕвездата Марија Шерифовиќ ќе ги отпее и стиховите од песната „Своја и твоја“. Спотот за оваа песна која е напишана од Бане Муртезиќ и аранжер Марио Пајиќ, наскоро ќе излезе во право светло. Проследена е со една необична приказна во која Марија со својот израз на лицето  го доовува начинот на доживување на љубов.
 
Солзи, смеа, хистерија и очај се само некои од изразите кои Марија ги доловува во видео материјалот кој ќе биде објавен во петок 13. мај.