Џет-Сет
17. July 2017 - 12:14

Марија Шерифовиќ го покажа телото, објави слика во базен во костим за капење

Марија Шерифовиќ периодов ослабе, а иако никогаш не го покажува своето тело, сега изненади и објави фотографија во костим за капење. 

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on