Живот
20. October 2017 - 14:57

Марија е најсекси докторка која ќе ја сретнете на Инстаграм: Кај нејзе одат на преглед и оние кои се совршено здрави

Дипломирала на Медицинскиот факултет во Белград, работи како келнерка во еден бар, а се занимава со бикини фитнес. Не знаеме како сето тоа го постигнува, но знаеме дека има совршено тело.

Таа дефинитивно ги поместува границите. На работа во униформа, после работа во комбинации кои ги истакнуваат атрибутите.

Докторката на Инстаграм ја следат околу 25.000 луѓе, а со оглед на тоа што се занимава со бикини фитнес, кој по дефиниција го обликува телото за плажа, јасно е како Марија го донела телото до перфекција. 

Уживајте во нејзините фотографии: