Македонија
25. May 2023 - 16:55

Манијак во парк во Ѓорче допирал малолетнички и им нудел алкохол

На 24.05.2023 околу 16.15 часот во Полициска станица Ѓорче Петров е пријавено дека околу 15.00 часот во парк на подрачјето на Ѓорче Петров, маж на возраст од околу 60 години недолично се однесувал кон три малолетнички од Скопје, ги допирал и им нудел алкохол.

Се преземаат мерки за расчистување на случајот.