Спорт плус
23. February 2017 - 21:02

Манифестација „Спортот и семејните вредности“

Втора година по ред СЦ “Борис Трајковски” ќе биде домаќин на манифестацијата спортот и семејните врдености.

Целта е стимулирање на родителите што е можно повеќе од слободното време да поминуваат со своите деца, низ спортско-рекреативно дружење со дел од најголемите македонски спортски ѕвезди.