Живот
21. November 2016 - 12:40

Македонскиот трансексуалец Фифи се смени до непрепознатливост

Македонскиот трансексуалец Фифи  пред две години ја изненади јавноста со својата појава во музичкото шоу „Икс фактор“, пишува српски „Ало!“
 
Тој денеска живее во Шведска, во Стокхолм каде што оваа година учествуваше на тамошниот „Прајд“. Откако Фифи се отсели од Македонија  не му е проблем да објавува фотографии од својата сакана. 
 
Погледнете...