Џет-Сет
10. August 2015 - 15:56

Македонскиот познат пејач конечно ја покажа саканата

Пејачот Сашо Спасовски ја покажа својата понежна половина. Станува збор за егзотичната Патриција по потекло од Перу, која според фотографиите изгледа дека е постара од него.