Џет-Сет
26. September 2016 - 22:29

Македонскиот пејач најави дека ќе се жени

Влатко Илиевски кој беше на свршувачка, реши да се пошегува на социјалните мрежи, па ја најави и својата свадба. 
- Свадба, најубава! Ајде и на моја глава во март – април! Веќе договараме, ќе биде изненадување, особено невестата, напиша