Џет-Сет
18. November 2016 - 9:54

Македонската пејачка со емотивна порака на Фејсбук

Наде Талевска пред точно една година стана мајка по втор пат, па Максим си доби помало братче. Таа со емотивна порака му честиташе роденден на синчето.