Живот
16. March 2016 - 17:30

Македонката во Пинкови Ѕвездички го крена жирито на нозе

Нашата Мартија го изведе хитот на Тамара Тодевска „Тешко без тебе“, сите членови од жирито ги крена на нозе и предизвика овации и огромни аплаузи кај публиката во студиото.