Спорт плус
18. November 2021 - 19:00

Македонија е светски шампион во Counter-Strike | ВИДЕО

Македонија е светски шампион. Македонските репрезентативци победија на СП во Counter-Strike.

Нашата екипа победи на натрепреварот против репрентацијата на Романија. Претходно денеска играа полуфинале против Украина со 2:1.