Живот
10. January 2017 - 23:22

Македонците знаат што пијат: Со овој пијалок бидете ѕвер во кревет

Кој вели дека треба да се консумира виски, за да ни паднат предрасудите и да бидеме отворени во кревет.Верувале или не, пијалокот кој е најпопуларен и во Македонија и на Балканот, не прави ѕверови во кревет. Ракијата е особено важна за мажите кои што страдаат од чест проблем со прераната ејакулација. Таа умее да не наполни со доволно енергија која се ослободува постепено до постигнувањето на сексуалниот врв.

Се разбира, нека не ви стане навика. Се што е повеќе од умерено, може да предизвика последици.