Спорт плус
10. March 2018 - 17:34

Македонците со нова среќа во „Моцарт“, голема добивка падна и во Охрид

Продолжува трендот на големи добивки во Македонија. По Прилеп сега „избувна“ и Охрид каде играч на обложувалница  со уплата од само 20 денари успеа да ќари 80.508 евра.  Добитникот кој сакал да остане анонимен успеа да погоди неверојатни 5 погодоци....