Живот
9. January 2017 - 14:13

Мајката ја сликала ќерката на смртна постела, а потоа се шокирала кога видела што се крие на фотографијата!

Ниту еден родител не би требало да ги надживее своите деца, но за жал тоа и се случило на Сара Данбур од Линколншир, Англија. Таа е мајак на три деца, а 19-годишната ќерка ја погребала откако ја загубила битката со ракот.
 
Само две недели пред нејзината смрт, Сара ја фотографирала во болничкиот кревет. После тоа фотографијата ја видел целиот свет, а еве и зошто.
 
19-годишната Ејми заболела од рак на црниот дроб. Таа била свесна дека нејзините шанси да преживее се минимални, па одлучила своите последни денови да ги мине во кругот на своите најблиски. Присуствувала на венчавката на нејзината мајка и се сочувствувала со својто дедо кој страдал од истата болест. Со тоа докажала дека е храбра девојка, која нема да плаче и да дозволи лесно да ја победи болеста, туку ќе се бори до крај!