Живот
15. April 2016 - 22:01

Мајка слушнала како плачат нејзините близначиња - Кога погледнала во мониторот не можела да поверува...

Млада мајка слушнала плач од нејзините близнаци, кои лежеле во својот кревет. Кога погледнала во мониторот и видела што се случува, не можела да им поверува на своите очи.
 
Малото момче го нашло палецот на својата сестра и на тој начин престанало да плаче. Ова ја покажува врската која ја имаат близнаците и докажува дека секогаш се тука едни за други. Љубов, почит и заеднички соживот - најважните бесплатни работи во светот!
 
Погледнете го видеото и споделете го со вашите пријатели...