Балкан
17. August 2015 - 15:05

Мајка се родила близнаци, но потоа следело најстрашното

Јавноста во БиХ остана во шок откако по пораѓањето, 25-годишната мајка починала заедно со едно од нејзините две деца кои ги роди.

За време на породувањето со близнаци, едно бебе успеа да преживее, а другото за жал не.

За жал и по анализите не може да се утврди причина за смртта на мајката и на бебето, но најверојатно се работи за застој на срцето и на белите дробови.