Живот
28. July 2015 - 8:55

Мајка од пеколот: Го фрли бебето за да го фати бидермаерот...

Знаеме дека секоја девојка која е не мажена сака да го фати бидермаерот на свадба, но ова ја помина секоја граница. На снимка која се појави на Јутјуб може да видиме жена која направи нешто ужасно додека се обидуваше бидермаерот на невестата да дојде во нејзините раце. Таа држеше дете, а потоа го пушти и тоа падна на земјата, па сфати што направила...