Живот
25. November 2015 - 9:19

Магична глетка - Што се случува кога ќе ставите хидрогел во загреана тава?

Кој би рекол дека обични топчиња вака би се однесувале кога ќе ги уфрлите во тава.
Топчињата од хидрогел се топчиња кои служат за апсорбирање на влага од воздухот или на некои други врсти на течности. А доколку ги уфрлите во загреана тава тие потполно полудуваат. Погледнете го видеото