Свет
25. November 2017 - 11:24

Мачка нападна змија - погледнете што се случи

Меѓутоа, постојат животни кои не се плашат од змиите. Нивниот најголем непријател е мунгосот, но на следното видео ќе видите дека и мачките им се големи непријатели на змиите.

Еве што се случило со оваа змија, по средбата со домашна мачка…