Џет-Сет
6. December 2016 - 14:57

Луксуз или кич - погледнете како изгледа домот на Зорица Брунцлик

Нејзиниот естравагантен стил на облекување и мода, се гледа и во уредувањето на нејзиниот дом. Фолкерката Зорица Брунцлик очигледно не завршила со розевата боја само на нејзината коса, туку ја распослала и во својот личен простор. Погледнете како изгледа нејзиниот дом.