Здравје
26. August 2016 - 19:21

Луѓето масовно го споделуваат неговиот лек против ракот - илјадници луѓе се излекувале со оваа метода

Германски доктор Рудолф Бреус смислил метода на исхрана од 42 дена, оваа исхрана е  ограничена на сокови од органско овојше и зеленчук. 

Тој во својата книга “The Breuss Cancer Cure” наведува како со оваа метода излекувал над 45.000 луѓе од рак и леукемија. 

Рецепт: 

- цвекло (55 %),

- морков (20%)

- целер ( 20%)

- компир (3%)

-роквица (2%) 

Тој наведува дека напитокот се пие кога организмот бара течности, а за време на конзумирањето на овој напиток многу е важно да се престојува на отворено и да се пешачи. 

За време на 42 дена глад ткивото ги исфрла сите отрови кои сме ги внеле со храната и пијалоците.