Џет-Сет
17. May 2018 - 21:07

Лила во фустан кој открива се - кога се заврте сите останаа без здив

Лила Филиповска никогаш поелегантна и погламурозна. Таа објави фотографии на Инстаграм од роденденска забава, по кои мажите воздивнуваат.