Живот
13. September 2015 - 17:56

Летал со авиони само во игри, за прв пат седнува во вистински - Погледнете ја неговата реакција!

Популарниот гејмер Сербијан, чии клипови на Јутуб каналот  достигнуваат голема гледаност, по прв пат седна во авион и така од видео - игри премина во вистинскиот свет.
 
Погледнете го неговото неверојатно искуство:
youtube.com/watch?t=342&v=Mv2Pz4c_lL0