Џет-Сет
3. September 2016 - 20:02

Лепа Брена со совет - Имате секс на погрешен начин

 
 
Лепа Брена нема никакви проблеми со разговорот за сексот. Додека нејзините колеги се фотографираат полуголи, но сексот им е табу тема.
 
Таа остави и порака до младите во врска со сексот:
 
„Да не мислат дека тоа мора да изгледа како во порно филмовите. Затоа што тоа се филмови кои се снимаат и монтираат. Тоа може да трае по два три дена, објасни пејачката.
 
„Треба да бидете луди додека сте млади,а подоцна само ќе се сеќавате на тоа. Не е вели за џабе младост-лудост, порача Брена.